Välkommen till Fam. Blom-Larsen
Hem Alagilles syndrom Levern Hjärtat Om oss Gästbok

Rubriker

Vad är Alagilles syndrom
Vid Alagilles syndrom påverkas flera organ i kroppen, främst lever, hjärta, pulsådror (artärer), lungor, ögon och ansikte. Nedsatt leverfunktion, förträngning av artärer och artärblödningar är de allvarligaste symtomen.
Läs mer
Vad har William gått igenom?
Här sammanställer vi vad William gått igenom genom åren som gått. Genom bilder och dagbok kopplat till en viss händelser.
Läs mer
Williams mediciner samt välling Williams kost Dagbok Gallerier Filmklipp

19 februari, 2007


Hejsan! Det var länge sedan jag skrev dagboken här. Men nu var det dax att fatta tangent bordet igen. Jag har under några månader inte orkat gå ut här och skriva då jag bara velat koppla bort allt det sjuka och bara få vara. läs mer.

 


 

27 maj, 2007


Hejsan Hoppsan!                                                       

 

Idag har varit en speciell dag. Jag har varit hemma med barnen medans Johnny  jobbat.

 

Vi var med i Borås Tidning idag. Kändes lite konstigt men samtidigt var det nog rätt så bra att vi gjorde det för vår egen skull, för andra som också har det svårt. läs mer.

 


 

1 juni, 2007


God kväll! Klockan är mycket nu 22:30. Jag har brännande huvudvärk. Just nu är det mycket att tänka på.

Williams klåda blir bara värre, värre. Ikväll när jag hade läst godnatt sagor för barnen o trodde att dem somnat, gick ut från rummet så kom William ut skrikandes från sitt rum efter en halv timme då hade han vaknat, kliat i sönder sig. Hela ansiktet var ner blodat. läs mer.


 

10 juni, 2007


Idag är det dags för inläggning i Göteborg.

Williams läkare planerar ju en gall stomi på honom, så idag ska vi läggas in då dem ska sätta drän i levern imorgon. De har förklarat att det blir drän med en liten påse utanför magen där man ska kunna justera hur mycket galla som ska läcka ut i påsen. läs mer.


 

14 oktober, 2007


Min sambo har varit o tjatat på mig om när ska du börja skriva din dagbok igen. Har även hört det från andra håll. Jag har inte känt för det, tiden har inte funnits där. När det har varit bra har jag känt att det inte funnits så mycket att skriva om. läs mer.


 

18 december, 2007


Bypass operationen gick bra kirurgiskt men har ej ännu gett den effekt som man hoppats, ska utvärderas i två månader till, blev opererad i oktober, har fortfarande klåda, är vaken på nätterna. läs mer.


 

Tillbaka

Copyright 2008 Välkommen till Fam. Blom-Larsen