Välkommen till Fam. Blom-Larsen
Hem Alagilles syndrom Levern Hjärtat Om oss Gästbok

Rubriker

Vad är Alagilles syndrom
Vid Alagilles syndrom påverkas flera organ i kroppen, främst lever, hjärta, pulsådror (artärer), lungor, ögon och ansikte. Nedsatt leverfunktion, förträngning av artärer och artärblödningar är de allvarligaste symtomen.
Läs mer
Vad har William gått igenom?
Här sammanställer vi vad William gått igenom genom åren som gått. Genom bilder och dagbok kopplat till en viss händelser.
Läs mer
Williams mediciner samt välling Williams kost Dagbok Gallerier Filmklipp

21 januari, 2009


Nu var det ett bra tag sedan jag var här och skrev dagboken.
Andledningen är att vår William har mått bra, familjen har haft det bra. Men som det är i dags läget så känner jag att jag måste börja skriva igen för att jag ska må bra, då skrivningen är min medicin… läs mer.


 

22 januari, 2009


Hejsan då var jag här igen…

Med huvudvärk och allt… Jippi…

William har varit blå om läpparna idag med ganska så mycket, samt att dem svullnat.

läs mer.


 

06 April, 2009


Vår dotter Emilia håller på att lära sig att cykla. Hon vill cykla varje dag. Har köpt en ny, fin cykelhjälm till henne. En tuff svart, silvrig, rosa hjälm! Hon tränar på sin gamla cykel med stödhjul i luften. Igår använde hon inte alls stödhjulen, i svängarna så åkte i o för sej ett stöd hjul ner i marken. Hon älskar verkligen sin cykel... läs mer.


 

09 April, 2009


Vaknade med tandvärk. Tog värktablett… blev lindrigare… kom tillbaka när tabletten slutat värka… Pulserar i hela tanden, har sprängande huvudvärk… Klarar ingenting just nu… sitter här och äter gul lök då det ska vara bra smärt stillande mot tandvärk. Lök saften bedövar… Det är fruktansvärt starkt o man stinker bara lök men ack så bedövande… Så i denna situationen  gör jag vad som bara jag slipper ha ont... läs mer.


 

Tillbaka

Copyright 2008 Välkommen till Fam. Blom-Larsen